Nose Work

Hajutyöskentely on matalan kynnyksen harrastuslaji niin harrastuskoiralle kuin kotikoirallekin. Koiralla on luontainen kyky käyttää nenäänsä haistelemiseen, ne tuntevat hajumaailman eri tavalla kuin me ihmiset. Tällä kurssilla pääset opettamaan koiralle eukalubtyksen etsintää. Samalla koulutusmenetelmällä voit opettaa koirasi etsimään muitakin hajuja esim. sieniä.

Nose Work aloituskurssi

Kurssin sisältö tästä
Uudet kurssipäivät
Vapaat paikat 2023

Kurkkaa nettikurssi

Nose Work jatkokurssi

Kurssin sisältö tästä
Uudet kurssipäivät
Vapaat paikat 2023

Nose Work kaupunkietsintä Kuusisaari Oulu

la 2.9 (tilaa)

Hinta 9,90 € Ilmoittaudu mukaan kaupunkietsintään

Kaupunkietsintä! Tällä kertaa etsimme Raatin uimahallin lähialueella eukalybtusta. Tule yhdessä koiran kanssa etsimään hajua joiden paikkaa et itsekään tiedä tarkalleen. Lähetämme sinulle viikkoa ennen aloitusta ohjeet sähköpostiin sekä kartan etsintä alueesta. Tarkemmat kuvat lähetämme ilmoittamaasi gsm numeroon kuvan 7:stä piilosta etsintäpäivänä noin tunti ennen aloitus ajankohtaa. Hajut ovat piilossa ilmoitettuna aikavälinä. Viestissä näkyy kuva ja kuvassa näkyy alue, jonne eukal. haju on piilotettu. Mikäli koira ei löydä hajua, voit pyytää lisäohjeita  p.0445355911 viestillä tai whatsupilla. Erinomainen yhdistelmä lenkkeilyä ja etsimistä! 

Pääsyvaatimus: Käytämme RH alkeiskurssin tunneilla käytettyä euka erää mikäli haluat lämmittelyalueen ilmoita siitä erikseen sähköpostilla tai ilmoittautumislomakkeen lisätiedoissa.

Epikset löydät tapahtumista
Viralliset kisat löydät tapahtumista